Liña de especialización CAMPUS AUGA

  • Alimentación Funcional

Interese académico, científico e profesional

Título de máster único no Sistema Universitario de Galicia.

A nutrición e todos os aspectos relacionados, que inclúen a patoloxía por alteracións metabólicas máis frecuentes, (onde Galicia está á cabeza en obesidade, especialmente en obesidade infantil), é unha das áreas que nos últimos anos determinaron a necesidade de contar con profesionais cada vez mellor formados neste ámbito para poder dar unha adecuada resposta aos problemas socio-sanitarios que se presentan, pero tamén cunha sólida formación académica que lles permita adaptarse aos continuos avances científicos e tecnolóxicos.

Inserción laboral

Ámbito profesional

  • Nutrición para a saúde
  • Nutrición clínica
  • Alimentación comunitaria

Ocupación

  • Biotecnólogo de alimentos
  • Técnico de industria alimentaria
  • Técnico de control de calidade do alimento
  • Técnico de laboratorio de control de calidade alimentaria
  • Dirección e control da produción industrial de alimentos
  • Enfermeiro especializado en nutrición
  • Fisioterapeuta especializado en nutrición