Título de máster que ofrece formación, tanto de carácter experimental como clínica en materia de nutrición e todos os aspectos relacionados con a mesma, orientada basicamente a unha práctica profesional en o mundo da nutrición para a saúde, nutrición clínica ou a alimentación comunitaria, para poder dar unha adecuada resposta aos problemas socio-sanitarios que se presentan.
Liña de especialización CAMPUS AUGA
- Alimentación Funcional
Interese académico, científico e profesional
Título de máster único no Sistema Universitario de Galicia.
A nutrición e todos os aspectos relacionados, que inclúen a patoloxía por alteracións metabólicas máis frecuentes, (onde Galicia está á cabeza en obesidade, especialmente en obesidade infantil), é unha das áreas que nos últimos anos determinaron a necesidade de contar con profesionais cada vez mellor formados neste ámbito para poder dar unha adecuada resposta aos problemas socio-sanitarios que se presentan, pero tamén cunha sólida formación académica que lles permita adaptarse aos continuos avances científicos e tecnolóxicos.
Inserción laboral
Ámbito profesional
- Nutrición para a saúde
- Nutrición clínica
- Alimentación comunitaria
Ocupación
- Biotecnólogo de alimentos
- Técnico de industria alimentaria
- Técnico de control de calidade do alimento
- Técnico de laboratorio de control de calidade alimentaria
- Dirección e control da produción industrial de alimentos
- Enfermeiro especializado en nutrición
- Fisioterapeuta especializado en nutrición